URGENT

Descontentament amb l’ACA per la manca d’informació sobre la depuradora de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

La plataforma ecologista “Salvem la Vall de la Riera” de Pineda ha mostrat obertament la seva queixa pel que considera un incompliment del compromis de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) pel que fa a la informació sobre el procés de construcció de la depuradora de l’Alt Maresme.

L’entitat denuncia que la comissió de seguiment de les obres, on hi ha representats tant els ajuntaments afectats, entre ells el de PLF, com també representants de la societat civil, no s’ha reunit des del fa més de 8 mesos i que cap responsable de l’agència no ha explicat els el desenvolupament de la infraestructura d’aigües residuals.

L’entitat reclama una convocatòria immediata de la comissió de seguiment d’aquestes obres.

Per la seva banda la regidora de Medi Ambient de Pineda, Mònica Palacín , ha reconegut la manca d’operativitat de la comissió i ha insistit que el govern local intenta cada setmana quedar amb l’ACA per concretar una trobada, de moment sense èxit.

Palacín diu que entén les queixes de l’entitat ecologista, però defensa que l’Ajuntament «està fent tot el possible per fer complir a l’ACA els compromisos que va prendre al seu dia».

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics