URGENT

Oriol Bohigas creu que PLF ha dignificat el seu àmbit urbà.

Compartiu aquesta història
Imatge de Bohigas ahir a PLF

L’arquitecte barceloní va ser ahir a PLF per parlar d’arquitectura a través de videoconferència amb estudiants d’una universitat nord-americana. Bohigas, que va ser delegat d’urbanisme de BCN a principis dels 80, va afirmar en declaracions a RP que el model urbanístic de PLF dignifica l’àmbit urbà del municipi.

Bohigas va fer la primera de les 4 videoconferències sobre arquitectura catalana que s’organitzen des de PLF i que es segueixen en diferents seus d’arreu del món.

L’eix de la conferència de Bohigas va ser BCN i la seva transformació urbanística.

Qui fou conseller del model olímpic de la capital catalana, va explicar que les obres i infrastructures que es van projectar per les olimpíades estaven pensades, no només pel seu ús esportiu, sinó per a la seva vida posterior.

Bohigas va explicar que el millor que ha fet BCN en els últims anys ha estat obrir-se al mar i eliminar les línies de ferrocarril de la façana marítima.

L’arquitecte explica que en un futur BCN haurà de confirmar la seva qualitat de ciutat tradicional.

La conferència de Bohigas va ser seguida amb atenció per una 20 a de persones des de la biblioteca de PLF, una 15a d’estudiants des dels EEUU, i desenes de persones a l’ateneu de Barcelona, Olot, i Manresa.

Imatge de les videoconferències que seguien la intervenció de Bohigas

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics