URGENT

La calçotada d’Esquerra aporta 140€ per a la celebració de la consulta del 25 d’abril.

Compartiu aquesta història

Ahir la formació política va celebrar la seva tradicional calçotada popular al centre de PLF. En aquest acte, que es celebra per 3r any consecutiu, hi van participar 140 persones que al moment de comprar el seu tiquet aportaven 1€ a la plataforma Palafolls Decideix.

Aquesta plataforma és l’encarregada d’organitzar la consulta popular el proper 25 d’abril a PLF, i que rep el suport de diferents entitats i partits polítics a PLF. Ho explica el regidor portaveu de la formació Jordi Pedemonte a RP.

La calçotada, que segons Esquerra es va celebrar en un ambient festiu, es va dur a terme el mateix dia en el que es celebrava la 2a onada de consultes populars sobre la Independència a Catalunya.

Al Maresme es va tornar a imposar clarament el SÍ als 4 pobles que ahir van celebrar la consulta. De nou, però les dades més comentades són les de participació,

De les 36.000 persones de més de 16 anys que estaven cridades a les urnes, finalment van exercir el dret a vot 6.500. Cabrils, el poble més petit que ahir participava en les consultes, va ser l’únic on es va superar el 20% de participació.

A Vilassar de Mar es va arribar al 18,7% de votants, Alella va aconseguir el 17,8% de participació i finalment, Sant Andreu de Llavaneres va ser el municipi amb un índex de participació més baix, amb un 14,23%.

La propera gran onada serà la del 25 d’abril, quan la majoria de municipis de l’alt Maresme, entre ells PLF, celebrarà aquesta consulta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics