URGENT

23 nous aturats a PLF el mes de febrer.

Compartiu aquesta història

 

2n mes consecutius de pujada en el nombre d’aturats a PLF. El mes de febrer ha deixat 23 nous aturats a PLF arribant ja als 883.

Aquesta xifra suposa que el 18.6% dels palafollencs en edat de treballar, ara com ara no tenen feina. Aquest percentatge situa la nostra població com la 5a població de la comarca amb una major taxa d’aturats.

De fet els municipis amb una major taxa d’aturats es situen a la zona de l’Alt Maresme.

Pineda té ja un 21.6% d’aturats, la taxa més alta de la comarca amb més de 3000 persones sense feina. La segons població d’aquest ranquing és Tordera amb un 20.8% i més de 1.700 persones aturades. Després hi ha Mataró amb més d’un 20% i, en quarta posició, Malgrat de Mar amb un 19,1% de taxa i 1.850 aturats. Tot just després hi ha PLF amb el 18.6%.

De fet les 5 poblacions més septentrionals de la comarca, les ja esmentades (Pineda, Malgrat, Tordera, Palafolls) juntament amb Sta Susanna, sumen prop del 21% de l’atur de tot el Maresme.

A destacar l’augment considerable d’aturats a Tordera amb una pujada absoluta de 87 nous desocupats, cosa que representa un 5% més d’aturats entre el gener i el febrer.

A nivell comarcal l’atur ha augmentat en 721 persones, un augment més alleugerit respecte altres mesos anteriors al Maresme.

Les xifres d’atur a Blanes tampoc són positives i el municipi té ja 4.151 aturats, un centenar més que ara fa un mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics