URGENT

Un palafollenc exposa en un concurs d’art a Venècia.

Compartiu aquesta història

L’artista d’orígen italià i palafollenc d’adopció, Antoni Selvaggi, participa a partir d’aquesta setmana al Premi Internacional Arte Laguna de Venècia.

Es tracta d’un concurs al que s’han presentat 7000 obres en total i que després d’un procés de selecció només 60 per cada categoria hi acaben concursant. Entre aquestes obres seleccionades hi ha una de Selvaggi titulada “Amb el cap o l’esperit, ple de móns i de pedretes”. Es tracta d’una composició que pren de referència una exposició que ja es va poder veure

Fa uns mesos a Blanes i que es qüestiona sobre la identitat. Selvaggi va demanar que qui ho volgués li fés arribar frases alliçonadores i reflexives, que s’escriuen després en unes tires de paper, com explica el mateix Selvaggi a aquesta emissora.

El Premi Internacional Arte Laguna de Venècia es divideix en 3 tècniques diferents; pintura, fotografia i escultura, categoria en la que participa Selvaggi. Els guanyadors de cada tècnica aconsegueixen un premi en metàl·lic de 5 mil€.

Les obres guanyadores seran escollides per un jurat composat per especialistes en cada tècnica corresponent.

A banda dels premis en metàl·lic, també hi ha premis consistents en exposar en diferents galeries italianes i la recopilació de les obres principals en catàlegs de promoció de l’organització. Com explica el mateix artista palafollenc.

Aquest dissabte es donarà a conèixer els guanyadors de cada categoria i els triats per a les galeries per fer exposicions itinerants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics