URGENT

PLF enceta la seva 2a Mostra Literària

Compartiu aquesta història

 

Ja s’han fet públiques les bases per poder participar en aquesta segona edició de la Mostra Literària de PLF.

Enguany la mostra, organitzada per l’Ajuntament de PLF, compta amb 5 grups diferenciats de participació segons l’edat, a partir de 6 anys.

Les obres, que s’hauran de presentar a la biblioteca municipal abans del 28 de maig, hauran de ser en català, inèdits i amb un màxim de 12 fulls DIN-A4.

L’any passat es va fer la primera edició de la Mostra literària, que va tenir una bona participació, com indica el director de la biblioteca Enric Miralles de PLF, i alhora secretari del jurat de la mostra, Josep Maria Simon.

Un cop passat el termini d’entrega el jurat, composat per 4 persones relacionades amb el món cultural de PLF, avaluaren les obres presentades i emetran un veredicte el mes de juny. Serà llavors quan es coneixerà qui és l’autor de cada obra, ja que d’entrada hauran d’estar signades en pseudònim.

Hi haurà un primer premi per a cada una de les 5 categories proposades, repartint-se 1200€ en premis i packs d’activitats d’oci i cultura.

A més, si és convenient els guanyadors podrien passar a la mostra literària del Maresme, en la que concorren autors de tota la comarca, com explica el mateix Simón.

Les bases de la mostra es poden trobar a la plana web de l’Ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics