URGENT

Detingudes 3 persones per robar en 9 empreses a diferents pobles catalans.

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Sabadell tres persones com a presumptes autores de nou robatoris amb força en empreses i establiments comercials d’arreu de Catalunya, entre els quals n’hi ha de Lloret de Mar, Sta. Susanna o Sils.

Agents de la Policia Autonòmica van detenir els homes in fraganti quan intentaven entrar en un supermercat de Sabadell a través d’un forat fet a la paret. Entre l’any passat i aquest, els detinguts haurien comès altres delictes, a Lloret de Mar, Sils, Salt, Lleida, Reus, Santa Susanna i Terrassa. L’actuació policial ha permès recuperar gran part del material robat i la investigació continua oberta per determinar si els detinguts han participat en altres fets delictius.

Els detinguts són 3 homes d’entre 21 i 24 anys, tots ells veïns de Pineda de Mar i amb antecedents. Després de passar a disposició judicial, les autoritats han decretat presó per a un d’ells i llibertat amb càrrecs per a la resta de detinguts.

Segons la investigació policial, el grup actuava de matinada i uns dies o unes hores abans de cometre el robatori visitaven els establiments per preparar el cop.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics