URGENT

Un tren envesteix un cotxe al pas del Molí Vell i provoca un mort i un ferit greu.

Compartiu aquesta història

 A les 9 del vespre un comboi ferroviari que cobria la línia BCN – Maçanet va envestir ahir a un cotxe que travessava les vies en el pas a nivell del Molí Vell.

El xoc ha provocat la mort a l’acte del conductor del vehicle un jove de 21 anys i veí de Malgrat de Mar. L’acompanyant, també de Malgrat i de 34 anys, va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’hospital de Can Ruti, on continua amb un pronòstic reservat en una unitat d’Intensius, segons fontrd mèdiques han confirmat aquest matí a RP.

El cap de la Policia Local de Malgrat, Joaquim Martínez, explica que quan van arribar les patrulles al lloc dels fets, les tanques del pas a nivell estaven abaixades, pel que sembla el vehicle, que creuava direcció les platges de Malgrat, hauria passat sense fer cas a la senyalització.

Ara seran els Mossos d’Esquadra i Adif qui investigaran les causes del sinistre, que es va produir quan encara no havia començat a ploure, i en un tram de bona visibilitat.

En el comboi hi viatjaven a aquella hora un centenar de persones, que es van haver d’esperar-se al tren més d’una hora fins que Renfe va habilitar dos autocars per poder dur als viatgers a l’estació de Blanes, per continuar el viatge. Ho explica el mateix Martínez.

Es dóna el cas que des de fa setmanes es fan treballs per eliminar el pas a nivell del Molí Vell, l’últim que existeix al terme municipal de Malgrat de Mar. Un cop acabin les obres, la carretera creuarà per sobre les vies del tren.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics