Fecsa Endesa posarà un generador elèctric a Ciutat Jardí per donar corrent a la zona.

 

La companyia ha anunciat a la Polica Local de PLF que està treballant per substituir el transformador afectat a la zona del carrer arbres de Ciutat Jardí per un generador elèctric que pugui donar corrent a gran part de les cases afectades en aquesta urbanització, tot i que no han indicat si aquesta solució donarà resposta a totes les cases.

Fins que la situació no es resolgui del tot, la Policia Local recomana a tothom que pugui, que deixi la urbanització per anar a casa d’algun familiar o amic proper per no haver de passar més nits sense electricitat i amb temperatures baixes.

En els casos de persones que no tinguin cap lloc on anar es podria considerar l’opció d’evacuar-los des de la pròpia Policia Local, i allotjar-los en algun hostal del municipi. Ho explica el cap de la Policia, Marc Peña

El 95% dels carrers de la urbanització ja estan nets de neu, però el problema ara és el gel que s’ha format en les parts altes de la urbanització que dificulten el trànsit rodat i també el peatonal.

Es compleixen més de 70 hores de l’apagada elèctrica provocada pel temporal de neu i vent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics