URGENT

Mentrestant creix el malestar dels veïns de la urbanització de Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

 

Porten moltes hores sense llum, amb fred i en alguns casos encara no han pogut sortir de la urbanització perque la neu o el gel no els ha deixat treure els cotxes de casa.

La crispació en els veïns de Ciutat Jardí creix cada hora que passa sense electricitat a la zona.

La Maribel Linares viu al carrer Faisà, un dels últims en netejar-se de neu i explica que la situació és insostenible i demana que els serveis d’emergència llencin més sal per evitar la formació de gel, que ara com ara fa molt perillós circular a la zona.

D’altres veïns com en Manel Marín, van marxar dilluns a la feina i encara no han pogut tornar a casa. S’està a casa dels familiars a BCN fins que es recuperi l’electricitat, que és bàsica per viure a Ciutat Jardí.

La Marta Soriano assegura que els veïns estan enfadats i demana que es posin més mitjans per restablir el corrent elèctric. Al mateix temps demana mobilitzar-se per demanar compensacions.

Alguns veïns, els que han pogut sortir de la urbanització han llogat o comprat generadors elèctrics i d’altres ja es plantegen instal·lar plaques fotovoltaiques per no dependre de Fecsa Endesa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics