Mentrestant creix el malestar dels veïns de la urbanització de Ciutat Jardí.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Porten moltes hores sense llum, amb fred i en alguns casos encara no han pogut sortir de la urbanització perque la neu o el gel no els ha deixat treure els cotxes de casa.

La crispació en els veïns de Ciutat Jardí creix cada hora que passa sense electricitat a la zona.

La Maribel Linares viu al carrer Faisà, un dels últims en netejar-se de neu i explica que la situació és insostenible i demana que els serveis d’emergència llencin més sal per evitar la formació de gel, que ara com ara fa molt perillós circular a la zona.

D’altres veïns com en Manel Marín, van marxar dilluns a la feina i encara no han pogut tornar a casa. S’està a casa dels familiars a BCN fins que es recuperi l’electricitat, que és bàsica per viure a Ciutat Jardí.

La Marta Soriano assegura que els veïns estan enfadats i demana que es posin més mitjans per restablir el corrent elèctric. Al mateix temps demana mobilitzar-se per demanar compensacions.

Alguns veïns, els que han pogut sortir de la urbanització han llogat o comprat generadors elèctrics i d’altres ja es plantegen instal·lar plaques fotovoltaiques per no dependre de Fecsa Endesa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics