URGENT

El temporal posa en perill els boscos per aquest estiu

Compartiu aquesta història

La nevada de dilluns va fer caure moltes branques i arbres sencers. Les que molesten a la circulació dels vehicles i les persones seran retirats en breu, però en canvi n’hi ha molts més dins els boscos que presumiblement quedaran caiguts entre la vegetació.

El president de les ADF de l’Alt Maresme, el palafollenc, Joan Aldrufeu ha alertat del perill que suposa aquesta massa forestal caiguda davant d’una possible campanya d’incendis complicada. Segons Aldrufeu, aquestes branques i arbres caiguts s’assecaran i podrien complicar qualsevol incendi forestal

Aldrufeu assegura que no es pot fer gaire cosa sense finançament, però apunta que les Agrupacions de Defensa Forestal invertiran en prevenció i en mantenir com a mínim els camins nets.

Aldrufeu explica que aquestes restes forestals derivades del temporal de vent i neu de dilluns es suma al que ja va deixar el temporal de vent d’ara fa un any, i que també va fer caure arbres i branques als boscos de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics