URGENT

Mossos d’Esquadra i Policia Local comencen un porta a porta a la zona més afectada per la nevada.

Compartiu aquesta història

Aquest matí, els dos cossos de seguretat han posat en marxa un servei de porta a porta que ha de visitar els veïns de Ciutat Jardí un per un, per tal de conèixer la seva situació individualitzada , 4 dies després de la nevada i 4 dies després del tall elèctric.

Aquestes visites les fa una unitat mixta amb un agent de cada cos, durant aquesta jornada amb la intenció de comprovar l’estat dels veïns de la zona.

De fet, segons ha sabut aquesta emissora, la policia catalana ha reforçat la seguretat ciutadana a la urbanització aquesta nit. Un vehicles dels mossos ha estat patrullant durant la nit per evitar robatoris aprofitant la manca d’electricitat.

 Precisament els Mossos han estat molt criticats per alguns alcaldes propers, com Tordera o Lloret. El torderenc, Joan Carles Garcia va assegurar dimarts que la policia catalana els havien abandonat en les hores crítiques del temporal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics