URGENT

L’apagada elèctrica fa perdre 1.5 milions d’€ als hotelers de Lloret

Compartiu aquesta història

.

Els empresaris turístics de Lloret de mar han posat ja una xifra a les seves pèrdues arran de l’apagada per culpa del temporal de la passada setmana.

Segons la primera valoració els hotelers parlen d’un milió i mig d’€.

El president del gremi d’hostaleria, Enric Dotras, explica que aquesta xifra té en compte els grups que no van arribar, els turistes que van marxar abans i els aliments que es van fer malbé a les cambres dels establiments.

Un altre sector que ha fet valoracions econòmiques és el de restauració. Parlen de 2 milions de pèrdues, corresponents al menjar que han hagut de tirar per culpa de la manca d’electricitat. En aquesta xifra, cal sumar els diners que han deixat de guanyar pels clients que no han pogut atendre. El president de l’associació de restaurants de Lloret, Manel Casademont, assegura que el sector se sent “molt emprenyat”.

A diferència d’hotelers i restauradors, els comerciants no saben quantificar els diners que han deixat de guanyar aquests dies arran de l’apagada. Expliquen que alguns d’ells han hagut de dormir a les seves botigues per evitar el pillatge davant la manca de subministrament. Per tot plegat, volen aglutinar totes les reclamacions juntes per tal de fer més pressió a les elèctriques.

Nova Ràdio LLoret

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics