URGENT

Adif començarà les obres de remodelació de l’estació de Malgrat a l’estiu.

Compartiu aquesta història

 

Es preveu que comencin a finals de juny i tindran una durada de vuit mesos. Ahir es va fer la presentació de l’actuació prevista amb el president d’Adif, Antonio González, que va assegurat que en la redacció del projecte s’ha tingut en compte que les obres començaran en plena temporada turística. De fet ha assegurat que mentre durin els treballs no se suspendran els serveis ferroviaris, però no ha descartat algunes molèsties.

La remodelació de l’estació de Malgrat busca millor accessibilitat, una major seguretat i el màxim confort pels usuaris.

En aquest sentit s’eliminaran les barreres arquitectòniques i es construirà un pas inferior entre les andanes. També es senyalitzarà el recorregut per a persones cegues des de l’exterior de l’estació fins al punt d’embarcament al tren.

Per millorar la comoditat s’instal·laran marquesines a les andanes que serviran per a donar aixopluc als viatgers en cas de mal temps. De la mateixa manera, es col·locaran nous bancs i mobiliari urbà i es reforçarà l’enllumenat.

El projecte costa més de 3 milions 400 mil euros i forma part del pla global d’inversions destinat a millorar les infraestructures i estacions de la xarxa de rodalies de Barcelona, un pla que també ha d’actuar en d’altres estacions com ara la de Pineda.

Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics