URGENT

Cap de setmana de descoberta i de neteja del Delta de la Tordera.

Compartiu aquesta història

 

Dissabte a les 10 del matí es presentarà el programa de custòdia de la desembocadura de la Tordera. Un programa creat entre el Càmping la Tordera i l’Associació Orchis per tal de protegir, gestionar i millorar aquest espai natural.

Aquesta presentació serà el primer d’un seguit d’activitats programades per aquest cap de setmana. El mateix dissabte al matí, es farà una sortida per observar la fauna de la desembocadura del riu. Durant tot el dia a més es farà anellament científic d’aus en aquest punt.

Diumenge a les 10 s’ha programat una neteja manual de l’espai del Delta , i ja al migdia s’instal·larà unes caixes niu per a ocells en aquest l’espai.

El proper cap de setmana, diumenge dia 28, es preveu una plantada d’arbres i arbustos de ribera i una segona neteja manual de l’entorn d’aquest paratge.

Paral·lelament el programa de Custòdia ha iniciat treballs per tancar i senyalitzar les zones de nidificació d’aus, la reforestació de la mota amb arbres i arbustos de ribera, la retirada de vegetació exòtica, o la instal·lació d’una torre d’observació elevada, per la que ja s’ha demanat una ajuda a la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics