URGENT

La nevada i el tramvia entre PLF i Lloret arriben avui al ple de l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre el ple de l’Ajuntament tractarà la nevada del passat dilluns dia 8 i els efectes derivats del temporal al nostre municipi. Ho farà a través d’una moció presentada pel grup municipal del PP i que reclama crear una oficina a l’Ajuntament per tal que els veïns afectats per l’apagada puguin presentar les seves queixes.

La moció demana que l’Ajuntament insti a la Generalitat a queixar-se formalment a Fecsa Endesa i a reclamar-li responsabilitats per l’apagada.

Aquest serà el 4 punt a l’ordre del dia de la sessió d’avui que compte amb un total de 10 punts. L’últim dels quals serà el de precs i preguntes.

D’altra banda, Víctor Catalan, el jove estudiant que va proposar un tramvia per unir PLF amb Lloret passant per Blanes, serà a la sala de plens aquest vespre per presentar aquest projecte de mobilitat.

Els ajuntaments de Blanes i Lloret ja han mostrat el seu suport al projecte, que ara com ara no es valora des de la Generalitat.

La moció del tramvia es tractarà a través d’una moció presentada per Iniciativa i amb el suport del govern local, qui ha convidat a Catalan a ser a la sessió d’avui per presentar en persona el projecte de transport públic.

Avui també es portarà a aprovació inicial el Pla d’habitatge de PLF i es preveu demanar un canvi de destí d’una subvenció inclosa dins el Pla Únic d’Obres i Serveis.

El ple d’avui començarà a les 8 del vespre i serà transmès en directe a través de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics