Aquest vespre RP emet el ple de divendres.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Per motius tècnics, RP no va poder oferir en directe a sessió plenària de divendres passat. Tot i això es va poder enregestrar i serà emès en diferit aquest vespre després de l’informatiu nit de RP, a partir d’1/4 de 10 del vespre.

La sessió que s’escoltarà avui serà una versió reduïda, que no inclourà la presentació del Tramtordera, el projecte de tramvia entre PLF i Lloret, ja que la presentació es va recolzar sovint amb suports visuals.

La resta de la sessió es podrà escoltar, 9 punts en total, es podrà escoltar aquest vespre i alhora en les properes hores es trobarà ja a la nostra plana web.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics