URGENT

El malestar dels veïns de Ciutat Jardí per les nevades centra el ple de divendres.

Compartiu aquesta història

 

Una 30a de veïns de Ciutat Jardí van assistir divendres al ple municipal en el que el PP havia presentat una moció per parlar sobre les nevades de principis de mes, i que van deixar molt afectada aquesta urbanització.

Els veïns van expressar el seu malestar pel que consideren deixadesa de l’Ajuntament davant la nevada i la manca d’informació. Van acusar al consistori de deixar-los sense cap ajuda o sols de forma selectiva. També van denunciar que es va trigar massa en arribar a les seves cases amb les màquines llevaneus i que per al consistori són veïns de 2 o 3 categoria.

El PP va presentar una moció per demanar que es fes una queixa a Fecsa Endesa i per crear un servei per recollir les queixes dels veïns per l’apagada elèctrica.

CiU es va mostrar a favor de la moció presentada pel PP i hi va donar suport. Ho va explicar Xavier Dalmau.

ERC va demanar, a més, que s’informés i s’assessorés als veïns a l’hora de posar les reclamacions a Fecsa Endesa . El seu portaveu, Jordi Pedemonte, a més va denunciar la falta d’informació política a l’oposició.

ICV va demanar més inversions en infrastructures a les urbanitzacions per evitar situacions com les viscudes per les nevades primer i l’apagada elèctrica després. Ho explicava Juan Andrés Osorio.

El PP, a banda de la moció, va expressar el seu malestar pel que va considerar manca de mitjans i deixadesa dels govern local en l’actuació a Ciutat Jardí en la setmana de la nevada. Segons Óscar Bermán la situació va evidenciar un desori en l’actuació.

El PSC va acusar al PP d’actuar de forma populista en tot aquest afer a l’entendre que vol canalitzar el malestar dels veïns en benefici propi.

L’alcalde de PLF va reconèixer que es va fer el que es va poder i que potser no es va arribar a tothom.

Els socialistes van recordar que el temporal va agafar a tothom desprevingut.

La tinent d’alcalde, Dolors Agüera va enumerar les accions fetes pels serveis municipals i va recordar que les màquines llevaneus no podien avançar per culpa dels pals de llum caiguts a les vies.

La indignació d’alguns veïns va quedar patent durant la sessió, que finalment va aprovar per unanimitat la moció del PP per crear un departament de queixes a l’Ajuntament i elevar una queixa a la companyia Fecsa Endesa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics