URGENT

8 nous viatges de bus de línia connectaran PLF i Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

A partir de l‘abril l’empresa Transports Pujol posarà en marxa fins a 8 nous viatges d’autocar per connectar les poblacions de PLF i Malgrat.

Pujol, s’encarrega ara de la ruta entre aquests municipis després de comprar la concessió que tenia l’empresa Marestrans. Fins ara des de PLF sortien 9 viatges direcció a Malgrat i 8 viatges de tornada, des de Malgrat i fins a PLF. En total hi havien 17 viatges a la ruta.

Amb els nous horaris, l’oferta de transport s’amplia fins els 25 viatges. 12 amb origen a PLF i amb destí a Malgrat i 13 des de la població veïna i fins a PLF.

El primer viatge de PLF a Malgrat es farà a les 7 menys 20 del matí i l’últim a 2/4 de 9 del vespre. De tornada, de Malgrat a PLF, el primer viatge es farà a les 7 del matí i l’últim sortirà de Malgrat a les 9 i 20 del vespre.

Segons la regidora de transports de l’Ajuntament de PLF, Antònia Petit, això suposa una millora ja no només per l’augment de viatges, sinó perquè s’han ajustat els horaris per poder connectar amb el servei de rodalies de Renfe. També s’han incrementat els viatges al migdia cap a St. Genís per als estudiants.

Fins ara hi havia dos viatges entre St. Genis i PLF i dos més de tornada. Ara el nombre d’aquests viatges passarà a ser de 5 d’anada i 6 de tornada de St. Genís a PLF.

Segons la regidora ara es preveu que en breu es posi en marxa un nou servei que connectarà PLF amb la universitat de Girona pels estudiants, amb 2 viatges d’anada i 2 de tornada.

Els nous serveis a Malgrat no implicaran cap augment del preu del bitllet, que està integrat. El dèficit creat, calculat sobre els 30 mil €, els assumirà la Generalitat. L’Ajuntament destina cada més a aquest servei de transport uns 1400€.

Enllaç: Nous Horaris de la Linia PLF-MLG (PDF)
Foto de portada: Antic cotxe de la línia de Marestrans (Joan Pinell)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics