URGENT

Es convoca una nova edició del concurs musical Gira Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Aquest dilluns s’ha presentat a Pineda la 3a edició del concurs de música jove Gira Maresme, que organitzen fins a 10 ajuntaments de la comarca amb la intenció de promocionar els grups novells del Maresme.

Les inscripcions estaran obertes de l’1 d’abril al 3 de maig, i una plana web recollirà les propostes musicals que hi participen des d’on es podrà votar.

El jurat donarà el seu veredicte el dia 24 de maig proclamant el guanyador, que tindrà com a premi una gira de concerts en els diferents municipis participants.

El jurat de Gira Maresme estarà format per professionals de la indústria musical i artistes, així com també per tècnics de l’àrea de Joventut dels diferents ajuntaments implicats en el projecte.

L’any passat el grup guanyador va ser DaClub, de Malgrat de Mar, qui va guanyar entre les 44 propostes de grups presentades a l’edició de 2009.

L’edició d’enguany compta amb l’apadrinament de Francesc Ribera, “Titot”, cantant dels grups Aramateix i Mesclat.

Els Ajuntaments implicats al GiraMaresme on finalment el grup guanyador hi actuarà són Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera, Santa Susanna, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Mar i Palafolls. Al nostre municipi l’actuació del grup guanyador de l’any passat va ser durant l’Alter Festa a la Festa Major.

Enllaç : web del Gira Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics