URGENT

Penúltima trobada arquitectònica a la biblioteca.

Compartiu aquesta història

Demà es fa la 3a videoconferència del cicle Arquitectura catalana global: un cicle de converses, que anirà a càrrec de Joan Roca, geògraf i director del Museu d´Història de la Ciutat de Barcelona.

Roca farà una ponència titulada “Urbanització, Catalunya i capitalisme global”.

Les xerrades es fan des de la biblioteca municipal i gràcies a internet, poden ser seguides des de diferents seus arreu del món, principalment des de la Universitat d’Indiana, on un grup d’estudiants de català segueixen les conferències i hi participen preguntant des dels EEUU.

La primera trobada es va realitzar ara fa un mes amb Oriol Bohigas, qui des de la biblioteca de PLF va respondre a les preguntes dels estudiants nordamericans.

La segona conferència la va pronunciar Benedetta Tagliabue, que, no va poder oferir la xerrada des de PLF, com estava previst, ja que l’ampla de banda d’internet es va veure afectat per culpa de les nevades de principis de març a PLF.

Demà però Joan Roca podrà oferir la seva videoconferència des de la biblioteca Enric Miralles de PLF a partir de les 8 del vespre. La videoconferència de Roca serà seguida de nou als EEUU i a la resta de seus que es connecten amb la xerrada com ara Can Trincheria a Olot, el Teatre Kursaal a Manresa, la Biblioteca Xavier Amorós a Reus i l´Ateneu Barcelonés a Barcelona.

Enllaç: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics