El PP recull signatures per demanar la gratuïtat de l’autopista pels moviments interns.

 

Una setmana després que el CCM anunciés els acords de mobilitat per a la comarca, que inclouen descomptes als peatges de Vilassar i al de PLF, el PP s’ha desmarcat d’aquest acord.

Els populars asseguren que calia ser més agosarat des del Maresme en les seves reivindicacions. És per això que els populars demanen la gratuïtat de l’autopista del Maresme pels habitants de la comarca que facin desplaçaments dins la pròpia comarca.

Segons el president comarcal del PP, Diego Sánchez , actualment no hi ha cap alternativa gratuïta a l’autopista com a via comarcal, ja que la N2 passarà a ser una carretera interurbana i pacificada de trànsit.

És per això que reclama la gratuïtat de l’autopista fins que no quedi definida una alternativa a la N2. El document aprovat pel Consell Comarcal parla de bonificacions, quan aquestes s’haurien de plantejar un cop ja hi hagi la nova carretera feta tal i com explica el mateix Diego Sanchez.

Per demanar la gratuitat, el PP ha començat ja recollida de firmes, perquè els maresmencs que es mouen dins la comarca utilitzant l’autopista ho facin gratuïtament.

El PP es va abstenir en l’aprovació del document de mobilitat del Consell Comarcal, per tal de no obstaculitzar millores en aquest camp.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics