URGENT

L’Ajuntament de Malgrat nega les traves a Malgrat Decideix!

Compartiu aquesta història

 

Hores més tard que la Plataforma Malgrat Decideix emetés un comunicat denunciant els obstacles que l’Ajuntament els posava en l’organització del referèndum sobiranista pel proper 25 d’abril, el consistori ha respost en un altre comunicat.

Segons l’Ajuntament, el consistori ha autoritzat totes les instàncies presentades en nom de la plataforma sol·licitant un espai públic per dur-hi a terme activitats relacionades amb la consulta popular.

Ho demostra que la xerrada de diumenge passat es va fer a la biblioteca de Malgrat, o la xocolatada de Can Campasol fa uns dies.

El comunicat nega el suposat veto a l’emissora local denunciat per Malgrat Decideix. Segons el consistori, la ràdio ha seguit puntualment les activitats de la plataforma en els seus informatius. Davant les afirmacions del comunicat, l’Ajuntament ha anunciat que està estudiant portar les que considera pressions de Malgrat Decideix al Col·legi de Periodistes.

A més l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy ha assegurat al Malgrat Confidencial, que les urnes que utilitza la plataforma per recollir el vot anticipat per a la consulta són del PSC. D’aquesta manera vol posar en evidència que, tot i no donar suport a la consulta, el PSC no posa traves. Segons l’alcaldessa els socialistes han deixat cadires i han ofert el seu local a la plataforma

Segons Campoy la Plataforma acusa l’Ajuntament de no cedir espais municipals, per tal de crear un enemic per fer valer la seva causa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics