URGENT

Més parades que mai a la fira Palafolls TotCanvi de diumenge.

Compartiu aquesta història

 

Ràdio Palafolls, l’Ajuntament i l’Acep, van posar en marxa ara fa un any la fira d’intercanvi Palafolls TotCanvi. El certamen arribarà al seu primer aniversari, i a la seva 4a edició amb una bona salut com ho demostra el nombre de parades expositores.

Ja han confirmat la seva presència a la fira una 20a de parades tal i com explica el president de l’Acep, Francesc Tresserres.

Palafolls TotCanvi pretén facilitar un dia i un espai per intercanviar o vendre objectes de segona mà o oferir serveis. En el cas concret de venda d’objectes o serveis és obligatori que el preu establert sigui menor al preu normal de venda, essent aquest principalment simbòlic.

La TotCanvi és una fira que va adreçada tant a individuals com a comerciants que volen despendre’s que ja no s’utilitzen, ja sigui duent a terme l’intercanvi amb d’altres participants o venent el producte a un preu simbòlic. És una bona opurtunitat per donar sortida a objectes útils que s’acumulen a les golfes o al garatge.

Llibres, música, electrodomèstics, roba, bolsos o joguines són només alguns exemples dels productes que es podran trobar diumenge a la plaça Fòrum Palatiolo, que de nou serà la seu de la fira de 10 a 14 h del matí.

Pel que fa als serveis s’ofereix la possibilitat d’intercanviar serveis com classes particulars, treballs a la llar o d’altres habilitats.

A les 12 del migdia els alumnes de l´Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls oferiran una actuació gratuïta en el marc de la mateixa fira, que sempre inclou actuacions paral·leles.

Les persones interessades encara es poden inscriure a la fira com a venedors a través de la plana web de l’Ajuntament. La inscripció és gratuïta, i només cal donar una fiança de 5€ que serà retornada passada la fira.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics