URGENT

Intenten cremar una aula i buiden extintors a l’institut i al teatre municipal.

Compartiu aquesta història

 

Aquesta setmana santa els actes vandàlics han tornat amb força a PLF.

Segons ha sabut aquesta emissora uns desconeguts han entrat aquestes festes a les instal·lacions de l’IES de PLF i han intentat prendre foc a una de les aules. Els mateixos desconeguts han buidat els extintors del centre. Tot plegat es descobria ahir al matí al moment de reprendre les classes un cop passades les festes de Setmana Santa.

Ho explica el cap de la Policia Local, Marc Peña.

Aquesta actuació però no ha estat l’única que investiga la Policia Local. Dissabte al matí el teatre de PLF va aparèixer també cobert de la pols dels extintors del mateix teatre. Segons sembla, alguns brètols haurien entrat a les instal·lacions entre la celebració de la discoteca jove i divendres passat per buidar els extintors i malmetre alguns elements del propi teatre.

La Policia demana la col·laboració ciutadana per avançar en les investigacions, tot i que, segons la policia els indicis apunten a estudiants del centre de secundària.

TEL de la Policia Local per  aportar informació: 608 74 04 04

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics