URGENT

Acusen a l’alcaldessa de Malgrat de votar a favor de projectes que la beneficien personalment.

Compartiu aquesta història

La canalització de la riera de Malgrat en el seu tram a Can Feliciano ha tornat a reobrir ferides al ple de l’Ajuntament d’aquest municipi. Ahir de nou la tensió va tornar al plenari, en el tram de precs i preguntes, quan es va preguntar pel possible cobriment de la riera.

Dins la discussió la portaveu d’ERC, Teresa Verdaguer va acusar a l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy i a la regidora socialista Lluïsa Mérida d’aprofitar la seves posicions de regidores per votar a favor d’uns projectes, el de cobriment de la riera, que els han beneficiat.

Amb el cobriment de la Riera les dues regidores socialistes podran edificar ja que tenen un aprofitament urbanístic a la part del darrera de les seves cases particulars.

Verdaguer explicava, després de la sessió a RP, que normalment quan els regidors han de votar alguna decisió en la que hi tenen interessos, el més ètic és abandonar la sala i no votar.

A partir d’aquest comentari la regidora de CiU, Neus Serra, va recriminar a les dues regidores socialistes les seves votacions i tot plegat va desembocar en un nou episodi de tensió al ple.

L’alcaldessa va assegurar que el comentari li semblava miserable i va recordar que la possibilitat d’edificació li ve donat pel planejament antic i no pel cobriment de la riera. En declaracions a RP, Campoy ha explicat que quan es fa una acció global sempre hi ha una millora de l’entorn i creu que la intenció de l’oposició és insultar.

Tot plegat es va desencadenar per la previsió que en breu comencin les obres de canalització de la riera de Malgrat, unes obres que es van aturar per una protesta popular ara fa 3 anys i que es reprendran de forma imminent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics