URGENT

El Cercle Català de Negocis explicarà a PLF la viabilitat econòmica de la Independència de Catalunya.

Compartiu aquesta història

 

La plataforma organitzadora de la consulta popular del 25 d’abril a PLF, prepara per aquest vespre la 2a xerrada per reflexionar sobre la possibilitat de la Independència de Catalunya. En aquesta ocasió seran membres destacats del Cercle Català de Negocis els que explicaran la viabilitat econòmica de la Independència de Catalunya.

El cercle Català de Negocis busca crear una xarxa d’empresaris i professionals que actuïn per assolir que Catalunya tingui un Estat propi.

En la xerrada d’avui, que es farà a la biblioteca Enric Miralles, es parlarà del dèficit fiscal, de les limitacions del desenvolupament econòmic de Catalunya, dels avantatges d’un estat propi i sobre el full de ruta a seguir.

Els ponents seran el sots president del cercle, Jaume Vallcorba, el responsable de noves tecnologies de l’entitat, Àlex Sanchez i el responsable de presentacions Antoni Bertran.

En la primera xerrada, a finals del mes de març, es va parlar de la immigració a la nova Catalunya. Llavors els ponents van ser diferents representants d’entitats d’immigrants i amb el secretari d’immigració de CDC, Àngel Colom.

En declaracions RP, Colom explica que les consultes populars són el preludi del que ha de ser la gran consulta, vinculant, arreu de Catalunya.

La xerrada d’avui començarà a 2/4 de 9 del vespre a la biblioteca.

Passada la trobada d’avui encara faltarà una nova xerrada. Serà el proper dia 14 d’abril, quan es preveu una taula rodona amb diferents ponents, entre ells els periodistes Vicent Partal o Manel Cuyàs, el cantant Titot de Brahms o l’actriu Monica Glaenzel.

Enllaç: web de la Plataforma Palafolls Decideix

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics