URGENT

Demà comença el vot anticipat per a la consulta de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Tots els dimarts i els dijous, des de demà i fins el dia la consulta, la Plataforma Palafolls Decideix recollirà el vot anticipat dels palafollencs que vulguin participar en la consulta independentista abans del 25 d’abril.

Demà serà el primer dia de recollida de vots a la tarda a les portes del MiD, a la plaça del Fòrum Palatiolo.

A banda d’aquestes jornades, la plataforma recollirà també el vot anticipat en el decurs d’activitats programades a PLF com ara la Fira d’artesania del proper dissabte, el dia de St. Jordi, el mercat setmanal i en una xocolatada organitzada per la pròpia entitat.

Ho explica Benjamí Costa, portaveu de Palafolls Decideix.

Mentrestant l’entitat continua presentant xerrades i col.loquis entorn a una possible independència de Catalunya. L’última va ser divendres a la Biblioteca de PLF, on el Cercle Català de Finances va explicar la viabilitat econòmica d’un Estat propi per a Catalunya.

A la xerrada els representants del Cercle van xifrar 22 mil milions d’€ el dèficit fiscal de Catalunya, és a dir els diners que s’aporten a l’Estat des de Catalunya i que no tornen.

El sots president del Cercle, Jaume Vallcorba, assegura a RP, que Espanya està en contra de Catalunya, i que són els impostos dels catalans els que serveixen per subvencionar el sud d’Espanya. Vallcorba explica que han demanat un estudi econòmic per saber l’impacte d’un possible boicot a les empreses catalanes en cas d’Independència.

La propera xerrada serà dimecres, al MiD, amb una taula rodona amb actors, periodistes i gent del mon de la cultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics