URGENT

Un miler d’estudiants visiten el parc del Montnegre El Corredor aquesta setmana per acabar el Viu El Parc.

Compartiu aquesta història

 

Hortsavinyà acollirà des de demà i fins dijous, la festa de les escoles, que posarà punt i final al programa escolar Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor.

Durant aquests tres dies, més de 1.000 alumnes de cinquè de primària dels municipis pertanyents al parc, entre ells PLF, visitaran el parc, on participaran a les activitats que els permetrà conèixer l’espai natural al qual pertanyen.

En aquesta edició participen 31 escoles de fins a 9 municipis diferents, entre ells PLF, Pineda o Tordera.

La roda d’activitats pels estudiants començarà amb una alternativa a l’actual manera de jugar dels joves. Serà amb interessants jocs de material de rebuig. Continuarà amb un itinerari pel parc amb un guia de natura que els mostrarà la flora i la fauna de la zona. Per acabar els participants hauran de trobar diferents paraules en un mot encreuat. Un cop acabada la roda d’activitats i després de dinar, tots els alumnes i els seus professors seran convidats a un espectacle final que posarà punt i final al programa escolar que començava durant el mes de febrer amb la visita d’una monitora especialitzada a l’aula qui va ensenyar als escolars la importància de tenir cura de l’entorn.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics