El sènior de bàsquet femení es complica l’ascens de categoria

.

L’equip entrenat per Cristóbal Roa ha perdut el segon partit del Play-off d’ascens, complicant-se enormement les possibilitat de pujar de categoria.

Les noies van caure a la pista dels Maristes de Girona de 4 punts; 47 a 43.

Durant tot el partit hi va haver alternança en el marcador, fins al final del partit, que va acabar amb una mínima diferència entre els dos equips.

Aquesta derrota suposa la segona en aquesta fase, en la que participen 4 equips. La setmana que ve, a més les noies reben a casa al Porqueres, l’equip invicte en aquest playoff.

Els nois van aconseguir una agònica victòria a casa contra el St. Julià de Ramis, 64 a 63.

Tot i la victòria el PLF va anar sempre a remolc dels gironins, fins que en l’últim quart l’equip local va remuntar fins a 12 punts i forçar la prorroga.

En els últims instants de la prorroga el St. Julià falla un llançament i el rebot cau a mans del PLF que anota finalment dos punts, que marquen el final del partit amb la victòria d’1 punt del sènior masculí.

El cadet no va poder seguir l’estela del masculí i va caure a la pista del Maçanet 59 a 69.

Mal començament dels cadets de la segona fase de la lligueta, que només decideix l’ordre definitiu de la classificació. Un mal 1er. quart i un segon encara pitjor van definir la trajectòria del partit.

L’infantil femení va perdre a la pista del caldes, 55 a 41 i el mini femení també va ensopegar a la pista del Llança, 51 a 17.

Enllaç: web CB Palafolls