Fecsa Endesa indemnitzarà als usuaris afectats per les nevades.

 

Ahir la companyia elèctrica va anunciar que indemnitzarà als abonats que van estar sense subministrament per culpa del temporal de vent i neu del passat 8 de març.

Des de la mateixa setmana del temporal el CC del Maresme s’ha encarregat de canalitzar les queixes dels veïns de la comarca afectats per la manca de llum.

Un cop acabat el dispositiu especial de recollida de reclamacions, que va acabar a principis d’aquest mes, l’ens comarcal ha 480 denuncies veïnals. Cal tenir present que no tots els afectats han cursat les seves reclamacions a través del CCM.

La majoria dels formularis omplerts corresponen a ciutadans de Sant Cebrià de Vallalta i Tordera, dos dels municipis que més van patir i on més es va allargar la manca de subministrament elèctric, especialment a les urbanitzacions. Avui, aquests veïnats allunyats del nucli urbà, tot i tenir llum, acumulen cables penjats, connexions a precari i torres de llum provisionals.

De tota manera el president del CCM s’ha mostrat satisfet per l’anunci fet per la companyia elèctrica sobre la voluntat d’indemnitzar els usuaris del servei que van ser afectats pels talls de llum com a conseqüència del temporal de neu i vent del mes de març.

La companyia encara no ha donat la quantia de les indemnitzacions , però es preveu que les compensacions rondaran les quanties que es van pagar per l’apagada de Barcelona del 2007. Aleshores les compensacions als 350.000 abonats afectats van rondar entre els 60 i els 300 euros per una apagada de 55 hores.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics