URGENT

Les xerrades sobre la consulta sobiranista acaben amb un col.loqui al MiD

Compartiu aquesta història

 

L’última trobada per reflexionar sobre les consultes populars sobre la independència organitzada a PLF es va dur a terme ahir al Mid.

La taula rodona, moderada per la periodista del Punt Teresa Marqués, va comptar amb la presència del pagés i sindicalista Pep Riera, el cantant de Brahms i Mesclat , Francesc Rivera “Titot” i l’actriu de Ventdelpla i Plats Bruts Mònica Glaenzel.

Davant d’una 50a de persones, els ponents van debatre sobre les consultes populars i la seva repercusió i utilitat. Pep Riera explicava abans de la trobada que les consultes han valgut la pena per que aconsegueixen mobilitazar a la població.

El cantant Titot, explica que la clau de les consultes és que neixen de la societat civil i no del full de ruta de cap partit polític.

Mónica Glaenzel ha valorat el moviment entorn a les consulrtes com a únic en la història recent de Catalunya.

A la trobada d’ahir van excusar la seva presència per motius professionals els periodistes Vicent Partal i Manel Cuyàs.

La Plataforma Palafolls Decideix! Continuarà buscant la participació a la consulta del proper 25 d’abril. A banda del vot anticipat, que es continua recollint aquests dies, diumenge han organitzat una xocolatada amb inflables a la gespa del parc de Joaquim Ruyra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics