Els alumnes de 5è es converteixen en policies per un dia.

 

Com a part de la seva formació vial, els alumnes de les dues escoles de PLF sortiran al carrer per controlar el comportament dels palafollencs al volant.

En grups reduïts i acompanyats per agents de la Policia Local, els alumnes de 5è de primària de PLF vigilaran que els cotxes estiguin ben aparcats i en el cas de les zones blaves, controlaran l’ús del rellotge. Qui no compleixi la normativa rebrà una sanció que li imposaran els agents infantils. Per sort dels conductors seran multes fictícies.

Anna Murillo, caporal de la Policia explica que aquesta experiència, que es fa per primera vegada, forma part de la campanya d’educació viària que cada any es dur a terme a les escoles locals.

La Marta, alumne de 5è del Ceip Mas Prats estava aquest matí posant multes fictícies i ens explicava que en pocs minuts ja havia multat a 3 cotxes per no tenir el rellotge en els aparcaments de la zona blava.

Avui han estat els alumnes de Mas Prats els que han fet aquesta pràctica i el proper mes de maig seran els del CEIP les Ferreries, els qui sortiran al carrer a vigilar el comportament dels palafollencs amb el seus cotxes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics