URGENT

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç d’Aspronis celebra els 31 anys amb un cicle de conferències.

Compartiu aquesta història

 

El centre ha commemorat el seu 31è aniversari i ha anunciat un nou programa de conferències que es durà a terme el que queda d’any en dos cicles.

Fins a l’estiu hi haurà tres trobades que tractaran sobre aspectes de l’educació i la societat en els temps que vivim. Les tres conferències es faran a Blanes, Lloret i Malgrat.

La primera serà dimecres vinent a la biblioteca de Blanes per parlar sobre l’educació als nostres temps i la seva dificultat. El 19 de maig, a Lloret es tractarà sobre la influencia de la societat consumista en l’educació als filles. I l’última a Malgrat, prevista pel 16 de juny, girarà entorn als límits que cal marcar als infants.

Pel que fa al segon cicle, se celebrarà el darrer trimestre de l’any, d’octubre a desembre, i tractarà temes més específics.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç d’ASPRONIS, va atendre l’any passant 1400 infants de la comarca de la Selva i de l’Alt Maresme. L’equip tècnic del centre està format per 21 professionals entre psicòlegs, logopedes, treballadora social, neuropediatre i fisioterapeutes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics