URGENT

La Selva demana més mossos d’esquadra a les zones turístiques.

Compartiu aquesta història

 

El president del CC de la Selva, Jordi Gironès, va aprofitar el dia de les Esquadres per demanar al Departament d’Interior que posi tots els agents policials necessaris per garantir la seguretat a les zones marítimes i en municipis amb urbanitzacions extenses.

La demanda de més policia autonòmica a Blanes, Lloret i Tossa, no és nova. Aquests són 3 municipis amb gran activitat turística, i amb un considerable dinamisme a l’hivern. Blanes i Lloret són les 2s i terceres poblacions amb més habitants de Girona.

El president del Consell Comarcal de la Selva va fer aquesta demanda durant la celebració del dia de les Esquadres a la Selva, el dia de la policia autonòmica.

Aquesta jornada serveix també per passar balanç a l’activitat policial, en aquest cas desenvolupada durant tot el 2009 a la zona. La comissaria de Blanes dels mossos va donar tràmit a més de 10.000 casos penals i es van fer un miler de detencions durant l’any passat.

Segons les dades presentades l’Area Bàsica de Policia de Blanes

Té un índex de resolució de casos coneguts d’un 50%.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics