URGENT

“Destinatario Desconocido” aconsegueix el premi de la Mostra de Teatre de PLF.

Compartiu aquesta història

 

La companyia de Logronyo, Garnacha Teatro, a aconseguit erigir-se amb el premi del públic de la 11a edició de la mostra de teatre de PLF.

Diumenge es va fer l’última representació de las mostra, que enguany ha tingut 15 funcions, la majoria d’elles amb grups catalans. En acabar les funcions, els espectadors valoraven l’actuació per tal d’elaborar un ranquing amb les representacions més ben valorades. Finalment l’obra Destinatario desconocido ha aconseguit la màxima puntuació.

Aquesta obra és l’adaptació de la novel·la de Katherine Kressmann Taylor, Adreça desconeguda, editada el 1938 als EEUU on va aconseguir un èxit sense precedent.

Tracta de l’amistat entre un jueu i un pronazi abans i durant el nazisme a Alemanya.

L’evolució de l’amistat s’explica i es veu a través de l’enviament de cartes entre els dos.

Ja el dia de la representació, el teatre es va omplir i les valoracions van ser molt positives. Ho deia fa uns dies el responsable de la mostra teatral de PLF Jaume Blesa a aquesta emissora.

Ara que ha finalitzat la mostra Blesa assegura ha trobat a faltar propostes de teatre més tradicional català. Normalment la mostra palafollenca sempre ha inclòs obres clàssiques del teatre català, però enguany cap grup l’ha proposat.

El premi de la mostra de teatre de PLF, no representa cap remuneració sinó s’asseguren la repetició el proper any a la mostra de teatre de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics