URGENT

La carretera del Pont del Pixota estarà tallada tot l’estiu.

Compartiu aquesta història

A partir del 4 de maig i fins a finals del mes d’agost la carretera BV-6001, coneguda també com la “carretera vella” o com la carretera del Pont del Pixota, que comunica Malgrat amb Blanes, quedarà tallat al trànsit degut a les obres que es fan per substituir el pas a nivell del Molí Vell per un pas enlairat.

La via, molt utilitzada, precisament a l’estiu com a sortida de la zona de la Costa Brava des de Blanes i per connectar amb l’autopista del Maresme, estarà tallada durant els mesos d’estiu.

La Policia Local de Malgrat ha habilitat rutes alternatives per garantir les entrades i sortides de vehicles, sobretot de camions, al sector industrial i turístic dels campings i les fàbriques de la platja de Malgrat.

L’accés a aquestes zones per a turismes i ciclomotors serà a través del pas soterrani que enllaça amb el carrer de l’Abat Oliba. En el cas de camions, el recorregut d’entrada al sector industrial de la platja serà a través del vial perimetral que passa per la Cooperativa Progrés-Garbí.

La construcció del pas enlairat, que costa 2,3 milions d’euros, suposarà l’eliminació del darrer pas a nivell que hi ha al municipi, on precisament es va produir un accident ferroviari a principis de març que va costar la vida a un jove malgratenc. Amb l’eliminació d’aquest pas a nivell Malgrat de Mar es convertirà en la primera població del Maresme sense passos a nivell.

A la fotografia, un tram de la carretera que estarà tallada aquest estiu.

Rutes alternatives segons la Policia de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics