URGENT

Menció especial al programa Seguretat Ràdio en els premis de Seguretat Viaria de l’Ajuntament de BCN.

Compartiu aquesta història

El programa d’aquesta emissora va aconseguir ahir una menció especial en els premis M. Àngels Jiménez de seguretat Viària de l’Ajuntament de BCN.

El jurat ha valorat com molt pedagògica i positiva la tasca informativa de la Policia Local del nostre municipi a través dels micròfons de RP.

Fa 5 anys que el cos té un espai radiofònic des d’on es donen a conèixer les normatives, els consells i les equivocacions més habituals en matèria de circulació, normatives i seguretat vial.

Tot i que el premi el va guanyar la campanya de responsabilitat social corporativa d’Audi a Espanya, el programa Seguretat Ràdio va aconseguir una menció especial, sense remuneració econòmica, otorgada ahir en el decurs d’un apat que tancava el 17è fòrum de Seguretat Viaria de Barcelona.

El cap de la Policia Local i director del programa, Marc Peña, va recollir el diploma acreditatiu de mans del regidor de mobilitat de l’Ajuntament de BCN, Francesc Narvaez.

En declaracions a RP, Narvaez ha valorat la feina que fa el programa Seguretat Ràdio i ha destacat la seva forma pedagògica.

A la cerimònia d’entrega de premis hi van assistir els tres presentadors del programa que van agrair el reconeixement públic rebut.

Marc Penya explica quins són els aspectes que s’han valorat del programa mentre que l’agent Jonthan Pindado, membre de l’equip del programa parla dels objectius del Seguretat Ràdio.

Els premis entregats ahir reten homenatge a M. Àngels Jiménez, directora del Programa de Seguretat Viària de l’Ajuntament de Barcelona fins al 1995, any de la seva mort. Altres guardonats ahir van ser l’Ajuntament de Villareal pel programa d’ajuda a les víctimes d’accidents de trànsit, a una estudiant d’Ingenieria de Ponts i camins per un estudi sobre l’accidentalitat a les carreteres.

Ala fotografia, Marc Peña recollint el premi ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics