URGENT

El PP del Maresme vol que els ajuntaments denunciïn als immigrants irregulars.

Compartiu aquesta història

 

Els de Pineda i Alella seran el segon i tercer ajuntaments de la comarca que votaran una moció presentada pel PP encaminada a fer obligatori que es comuniquin a la Delegació del govern central i, després , a la policia, les presumptes situacions d’immigració irregular que es detectin en els empadronaments. Ahir la moció es va aprovar a St. Andreu de Llavaneres amb el suport de CiU.

Aquests municipis no seran els únics, i la moció ha d’arribar a tots els municipis maresmencs on el PP hi té representació, pel que podria arribar en breu també al plenari palafollenc i malgratenc.

Segons el president dels populars al Maresme, Diego Sánchez, la moció va encaminada a que la immigració que arribi sigui regulada per a poder garantir-li els drets, i evitar que siguin explotats.

Aquesta campanya està impulsada directament per la direcció del partit a Catalunya. Segons Alícia Sánchez-Camacho, l’objectiu d’aquestes mocions és “donar suport als consistoris que, davant la manca d’una acurada política d’immigració, han de fer front, sense els recursos ni els mitjans necessaris, a una política d’integració molt difícil de dur a terme”.

Les mocions es comencen a presentar al Maresme en una setmana marcada per la polèmica sorgida a Badalona arran de la campanya i les declaracions del president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol. Segons Sánchez, Albiol coneix la realitat de la seva ciutat, però li retreu les formes.

La intenció dels populars és fer arribar aquestes mocions en breu als consistoris que han de fer un ple abans de 2 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics