La Diputació de BCN reforçarà l’administració electrònica a les webs de Malgrat i PLF.

 

Aquestes dues webs són només algunes de les que la Diputació aplicarà millores adreçades a incorporar gestions telemàtiques a través dels webs municipals.

En el cas de PLF, la web es millorarà el seu aspecte i la seva accessibilitat fomentant la incorporació de tràmits on-line com ara poder presentar instàncies o bé demanar cita amb els regidors o tècnics municipals.

Aquest pla és un pla de xoc per condicionar l’accessibilitat de la ciutadania a la seu electrònica dels Ajuntaments, amb l’horitzó de poder fer els mateixos tràmits on-line dels que es poden fer presencialment.

Malgrat en canvi forma part d’un programa pilot que no només farà un rentat de cara i unes millores bàsiques en l’accessibilitat. Juntament amb 18 webs més, la de Malgrat començarà el programa e-dibam, amb una renovació més profunda no només de l’exterior sinó també del propi funcionament intern de l’Ajuntament per adaptar-se al e-govern. Es tracta d’un projecte molt més ampli.

Webs dels Ajuntaments

WWW.PALAFOLLS.CAT

WWW.AJMALGRAT.ES

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics