URGENT

Tot a punt per la 9a Cursa Popular de PLF i la primera edició de la Cursa Infantil.

Compartiu aquesta història
Part del circuit dels adults aquest diumenge

Aquest diumenge arriba la 9a edició de la cursa palafollenca, que s’ha convertit amb el temps en una cita ineludible del circuit de l’Alt Maresme.

La prova té un traçat, com és habitual, de 9 km repartits en trams d’asfalts i majoritàriament per pista de sorra.

A 2/4 de 10 del matí es donarà la sortida a la Cursa Popular de PLF des del Palauet, que serà el punt d’inici i final de la prova que de nou tornarà a reunir a centenars de corredors.

Les inscripcions es poden fer encara per internet, i també el mateix diumenge abans d’iniciar-se la prova. Si es fa anticipadament el cost és de 4€ i el mateix dia de la cursa el preu serà de 5€.

El nombre d’inscrits ara com ara és de 150 corredors, una xifra superior a les inscripcions prèvies en edicions anteriors, pel que s’augura un bon índex de participació a la cursa, que només es suspendrà en cas de pluja intensa. Jordi Fitó, coordinador de la cursa palafollenca explica que la principal novetat de la cursa d’adults és que el recorregut serà el mateix de sempre però a l’inrevés, cosa que elimina unes pujades pronunciades i farà que sigui una carrera més ràpida.

La cursa passarà pel carrer de baix, les escoles, el veïnat de Mas Prats, girarà fins a trobar la font del ferro, les obres de l’IES, la Ciutadella, Mas Carbó, la zona de Can Roca, el camí del cementiri ja de tornada.

Enguany la novetat és la creació de la 1a Cursa Infantil de PLF, de 2 quilometres i mig de recorregut. Aquesta prova infantil començarà a 2/4 de 12 del migdia i està destinada a participants nascuts a partir de l’any 1997. Jordi Fitó explica que la versió infantil s’ha creat davant la demanda popular i explica quin és el recorregut previst per als més petits.

Tots els participants rebran un obsequi per participar, serà una samarreta amb l’eslògan “Respecte és una paraula imprescindible”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics