URGENT

L´AMPA del Mas Prats organitza un casal d’estiu en anglès.

Compartiu aquesta història

 

L’entitat de pares i mares organitza per aquest proper mes de juliol un casal d’estiu amb les activitats habituals, però amb l’al·licient d’aprendre l’anglès mentre es juga, es fan tallers o sortides.

Aquesta és la filosofia del casal d’idiomes que prepara l’Ampa del Ceip Mas Prats per aquest estiu com una activitat d’immersió lingüística en l’anglès, on els assistents aprendran l’anglès de forma lúdica.

Aquest casal d’idiomes de l’Ampa de Mas Prats es planteja només pel mes de juliol al matí i està dirigit a nois i noies que hagin cursat des de 3r a 6è durant aquest curs.

L’entitat preveu que el casal comenci el 28 de juny i s’allargui fins al 30 de juliol, de 9 a 13h, amb la possibilitat de fer una hora d’acollida per ajustar els horaris del casal als horaris laborals dels pares.

Aquest casal, que serà dirigit per monitors de l’empresa Joan Coll, tindrà un preu de 160€ sense hora d’acollida i 200€ tot el mes amb aquesta hora de més. Pel responsable de l’activitat, Joan Coll, l’objectiu és que, a través de les activitats habituals d’un casal d’estiu, s’aprengui l’anglès amb monitors natius, que parlaran sempre en aquesta llengua als participants.

Les inscripcions són obertes fins el 27 de maig al propi col·legi Mas Prats. La previsió de l’entitat organitzadora és poder fer dos grups de treball d’entre 10 o 12 persones. Si hi ha més demanda ja s’ha anunciat que s’estudiarà la possibilitat d’ampliar l’oferta. D’altra banda l’AMPA ha anunciat que per fer el casal d’anglès cal un mínim de 20 participants.

El casal municipal d’estiu de PLF, organitzat per l’Ajuntament, preveu iniciar les seves preinscripcions d’aquí a una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics