URGENT

Lloret demana la participació ciutadana a la neteja dels boscos.

Compartiu aquesta història

 

Lloret és un dels municipis que més afectacions va tenir després de la nevada del 8 de març. A banda del nombre d’abonats sense subministrament elèctric, els boscos del municipi s’han vist molt afectats i l’entorn natural de Lloret va quedar molt malmès.

Després de la neteja urgent dels camins, ara cal desbrossar els boscos per reduir el risc d’incendis per aquest estiu.

Per a posar-hi remei, l’Ajuntament organitza una neteja ciutadana aquest dissabte i fa una crida per a trobar voluntaris. No cal reunir requisits especials, sinó només tenir ganes de fer feina i portar un calçat còmode.

El govern de Lloret assegura que s’ha de ser conscients que entre tots cal mantenir els boscos, tant si són públics com privats.

Les mateixes fonts apunten que hi ha zones prioritàries per netejar de restes vegetals, com ara les franges perimetrals de les urbanitzacions, que degut a la nevada han quedat molt malmeses. S’espera que en el termini de 6 mesos tot el municipi quedi ben net.

 De moment, dissabte s’ha organitzat la primera neteja ciutadana en el bosc de Puig de Castellet, a tocar del poblat ibèric.

Nova Ràdio Lloret

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics