URGENT

Jutgen dos homes acusats de violar a una dona en un descampat de Lloret.

Compartiu aquesta història

 

Durant el judici, celebrat ahir, els acusats van negar els fets que se’ls imputa.

El principal acusat va explicar que la matinada del 14 de desembre del 2005 va coincidir amb la dona en un restaurant de Lloret. Com havien fet en altres ocasions, van estar parlant i van arribar a un “acord” per mantenir relacions sexuals. L’acusat sosté que la dona és prostituta i que van pactar un preu de 50 euros a canvi de sexe.

Per aquest motiu, afirma no entendre com és que la dona va acabar interposant una denúncia davant els Mossos d’Esquadra..

L’altre acusat, a qui la víctima no va poder identificar, també va negar els fets. Afirma que l’única topada que va tenir amb la dona aquella nit va ser que ella, després d’estar amb el primer acusat, va intentar entrar al seu cotxe i ell s’hi va negar.

Durant la seva declaració, la víctima va exposar que “l’únic que recorda” és que un parell de persones van baixar d’un cotxe mentre ella esperava un taxi per tornar a casa, la van colpejar i un d’ells va abusar d’ella. La dona va negar que hagués pactat cap preu perquè no és prostituta.

En el judici va ser capaç d’assenyalar al principal acusat com a autor de l’agressió, però no va reconèixer l’altre acusat.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics