URGENT

Troben dos nens morts en un hotel de Lloret de Mar

Compartiu aquesta història

Els dos menors anglesos, un nadó i un noi d’uns 10 anys, han aparegut  morts aquest migdia en una habitació del Hotel Miramar de Lloret.

Els mossos han detingut la mare dels infants morts, de nacionalitat  britànica, per que estaria directament implicada en la mort. Segons la policia els nois no presenten senyals de violència i serà l’autopsia la que haurà de determinar la causa de la mort.

Segons sembla la mare ha estat qui ha alertat la recepció de l’establiment de la mort dels dos nois. Els equips mèdics que hi han anat no han pogut fer res per salvar-los. Els mossos d’esquadra han obert una investigació per aclarir què ha passat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics