URGENT

Les obres de la piscina estaran acabades per obrir la instal·lació el 25 de juny.

Compartiu aquesta història

 

Al mes de febrer d’enguany l’Ajuntament de PLF va iniciar una reforma integral de l’interior de les instal·lacions de la piscina municipal.

Aquestes obres, que encara no han finalitzat, no amenacen la obertura de la piscina aquest mes de juny. De fet segons el consistori la instal·lació s’obrirà el proper 25 de juny, amb una jornada de portes obertes pels usuaris.

Aquesta data d’obertura és una setmana més tard del que és habitual, però la regidora d’esports de l’Ajuntament, Ester Torrent explica que s’ha decidit obrir passat St. Joan, ja que els infants i joves ja no tenen classes, i nega que les obres hagin influït en l’elecció de la data.

Les obres que es fan a la piscina han de renovar totes les instal·lacions dels vestidors. Així els visitants de la piscina enguany es trobaran unes instal·lacions renovades i amb millors prestacions. La pròpia regidora explica quines són les actuacions que es duien a terme aquests dies a la piscina.

Segons l’Ajuntament la piscina mantindrà els preus de l’any passat.

Les obres de millora de la piscina es fan juntament amb unes altres al camp de futbol municipal. Dues intervencions que s’han realitzat amb 4 manobres contractats directament per l’Ajuntament de PLF per tal de reduir, en la mesura del possible l’impacte de l’aturada de la construcció al municipi. Segons el consistori aquestes 4 persones s’han contractat atenent a criteris de vàlua i també a criteris socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics