El Pla Inicia del Maresme ha ajudat a la creació de 420 microempreses

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest pla, promogut pel Departament de Treball, compta amb la col.laboració d’11 ajuntaments de la comarca, el Tecnocampus Mataró-Maresme i el Consell Comarcal.

En l’últim any i mig, aquesta iniciativa ha permès formar a més de 2000 persones emprenedores i ha promogut la creació i consolidació de 420 empres amb un màxim de 9 treballadors al Maresme.

En total es calcula que el Pla Activa ha permès la creació i consolidació de 508 llocs de feina.

El Pla Inicia dóna suport als emprenedors i a l´autoocupació arreu de Catalunya amb l’objectiu de potenciar la creació de més i millors empreses. Aquest pla engloba totes les fases de la creació d´empreses, des de la sensibilització en les etapes formatives fins a la consolidació empresarial.

El Departament de Treball també ha posat en marxa el portal Inicia per a totes les persones emprenedores. A aquesta plana web es trobaran els serveis i recursos per els emprenadors que volen dur a la pràctica la seva idea empresarial.

El portal també permet als emprenedors fer diferents gestions en línia, com per exemple tutories amb un tècnic, realitzar el pla d´empresa així com rebre assessorament i informació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics