URGENT

El Pla Inicia del Maresme ha ajudat a la creació de 420 microempreses

Compartiu aquesta història

 

Aquest pla, promogut pel Departament de Treball, compta amb la col.laboració d’11 ajuntaments de la comarca, el Tecnocampus Mataró-Maresme i el Consell Comarcal.

En l’últim any i mig, aquesta iniciativa ha permès formar a més de 2000 persones emprenedores i ha promogut la creació i consolidació de 420 empres amb un màxim de 9 treballadors al Maresme.

En total es calcula que el Pla Activa ha permès la creació i consolidació de 508 llocs de feina.

El Pla Inicia dóna suport als emprenedors i a l´autoocupació arreu de Catalunya amb l’objectiu de potenciar la creació de més i millors empreses. Aquest pla engloba totes les fases de la creació d´empreses, des de la sensibilització en les etapes formatives fins a la consolidació empresarial.

El Departament de Treball també ha posat en marxa el portal Inicia per a totes les persones emprenedores. A aquesta plana web es trobaran els serveis i recursos per els emprenadors que volen dur a la pràctica la seva idea empresarial.

El portal també permet als emprenedors fer diferents gestions en línia, com per exemple tutories amb un tècnic, realitzar el pla d´empresa així com rebre assessorament i informació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics