URGENT

El PP de PLF tornarà a demanar la congelació del impostos locals per l’any que ve.

Compartiu aquesta història

 

Ara fa un any el PP de PLF va pactar amb l’equip de govern local la congelació dels impostos i taxes locals pel 2010. Ara el grup popular al municipi ha anunciat que tornarà a demanar la congelació dels impostos gestionats des de PLF per l’any que ve.

El regidor portaveu dels populars a PLF, Óscar Bermán, va assegurar, divendres en una entrevista a RP, que la seva formació també demanarà que l’Ajuntament rebaixi la seva quota de l’IBI municipal pel valor de l’IPC, per tal així, que els palafollencs paguin el mateix que aquest any.

Bermán va afirmar que la moció aprovada per l’Ajuntament de PLF sobre immigració, tot i no ser el mateix redactat, responia a l’esperit i al fons del primer text proposat pels populars i que va aixecar certa polseguera política.

El popular va criticar la posició d’Esquerra i Iniciativa davant la moció de la immigració, però no va voler entrar a respondre les crítiques d’aquestes formacions en les passades entrevistes.

Bermán va assegurar no témer la irrupció de Plataforma per Catalunya al Maresme i va criticar de nou el que considera la connivència del PSC amb la consulta popular sobre la Independència del passat mes d’abril.

Sobre la situació de crisi, el popular va demanar a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí que signi immediatament un decret que elimini els actuals càrrecs de confiança de l’Ajuntament.

Bermán denuncia la manca de la relació de llocs de treball a l’Ajuntament, i acusa a l’equip de govern col·locar a persones afins al consistori.

El popular, com ja va fer en l’última entrevista a RP, va acusar a l’Ajuntament de permetre irregularitats urbanístiques i assegura que el PP està recopilant tota la informació per fer “el què cal”.

Aquest divendres el convidat al programa Assumptes Interns serà el regidor portaveu de Convergència i Unió, Xavier Dalmau.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics