URGENT

PLF demana més busos per anar a Girona.

Compartiu aquesta història

 

Només fa unes setmanes que el nostre municipi està connectat amb la capital gironina amb dos viatges d’anada al matí i dos viatges de tornada a la tarda i al vespre. Ara però ja s’ha fet evident que aquestes connexions són insuficients i és per això que l’Ajuntament de PLF vol que es permetin viatges amb Girona.

La regidora de Transports de PLF, Antònia Petit ha anunciat que està negociant amb l’empresa concessionària del servei i amb la Generalitat per tal d’oferir 3 viatges més d’anada i un més de tornada. Petit ho explicava a l’última sessió plenària.

Els viatges ja en funcionament només cobreixen el trajecte a primera hora del matí, i deixen sense servei als usuaris que només volen anar al migdia o a la tarda. Per això la proposta de nous viatges ampliaria els trajectes d’anada a les 9 del matí, a les 12 del migdia, i a les 2 de la tarda.

De retorn a PLF, l’hora més tardana per sortir de Girona eren 2/4 de 7 del vespre i amb la nova proposta encara hi haurà un últim viatge a les 10 de la nit.

Les negociacions estan molt avançades i només falta la conformitat de la Generalitat per tal d’ampliar les connexions amb Girona que passarien finalment als 5 viatges d’anada i 3 més de tornada.

Previsiblement aquests nous serveis entrarien en funcionament a partir de setembre a la única parada que té la ruta PLF- Girona al nostre municipi, situada a la Plaça dels País de Sepharat, a l´Avinguda Costa Brava.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics