URGENT

Un vianant mor atropellat per un autobús que reculava, a l’estació de Lloret

Compartiu aquesta història

L’accident va passar a quarts d’una del migdia, quan l’autobús es disposava a sortir de la seva plaça a l’estació de busos del municipi. Un cop amb els viatgers a l’interior va començar les maniobres per emprendre la ruta. Just en aquell moment, mentre el vehicle reculava, rera el bus hi passava un vianant, veí de la població. L’home va quedar fora del camp de visió del xofer, que va continuar fent la maniobra fins que l’autobús va donar un cop a l’ancià que el va fer caure a terra i posteriorment li va passar pel damunt. La policia local de Lloret, que es va fer càrrec de l’atestat, va interrogar el xofer i li va practicar la prova de l’alcoholèmia, que va donar negatiu.

El vianant mort ahir a Lloret de Mar fa elevar a trenta el nombre de víctimes mortals ocasionades pels accidents aquest any a les comarques gironines.

Segons sembla l’home es podria dirigir a casa seva, ja que vivia prop de l’estació de busos de Lloret.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics